• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schwarzkopf

Merken
Schwarzkopf Droogshampoo 150 ml Cotton
3,40
Schwarzkopf Reflex Silver Mousse 75 ml
4,60
Schwarzkopf SH 250 ml Men Proteine
3,00
Schwarzkopf SH 250 ml Baby
3,00
Schwarzkopf Essence Ult. SH Min. Streng
3,00
Schwarzkopf Essence Ult. Balm Omega Repa
7,60
Schwarzkopf Droogshampoo 150 ml Fresh
3,40
Schwarzkopf Essence Ult. Cond Spray Stre
3,00
Schwarzkopf Essence Ult. Cond Omega Rep
3,00
Schwarzkopf Cr.Sp. 250 ml Repair & Care
3,00
Schwarzkopf Cr.Sp. 250 ml Anti Klit
3,00
Schwarzkopf Essence Ult. Oil Crystal Shi
7,20
Schwarzkopf Beauty Oil 50 ml
5,60
Schwarzkopf Styliste Ult. Mousse Volume
6,40
Schwarzkopf Styliste Ult. Gel Control
2,80
Schwarzkopf Styliste Ult. Frizz Control
2,80
Schwarzkopf Styliste Ult. Spray Shine
6,40
Schwarzkopf Essence Ult. Spray Crystal S
4,10
Schwarzkopf Essence Ult. SH Crystal Shin
5,40
Schwarzkopf Essence Ult. SH Blond&Bright
6,40
Schwarzkopf Styliste Ult. Spray Powder Volume
6,20
Schwarzkopf Kids Girls Anti Klit Spray
3,90

Schwarzkopf

“Together. A passion for hair.”

Schwarzkopf is een van de meest vooruitstrevende bedrijven op de markt van haarproducten. De innovatieve producten van Schwarzkopf zijn te vinden in kapsalons en winkels over de hele wereld. Schwarzkopf heeft producten op het gebied van haarstyling, verzorging en kleuring.

Schwarzkopf is meer dan een eeuw geleden ontstaan in de drogist van Hans Schwarzkopf in Berlijn. Sindsdien is de kennis op het gebied van haarverzorging en haarstyling flink gegroeid. Door zichzelf te blijven uitdagen, heeft Schwarzkopf veel meer mogelijk gemaakt dan ooit werd gedacht. Elke dag inspireert Schwarzkopf creativiteit, potentieel en het voeden van persoonlijke groei.

De filosofie van Schwarzkopf bestaat voor een groot deel uit samenwerking. Schwarzkopf gelooft dat één geheel beter is dan een combinatie van vele onderdelen. Het geloof in één gedeelde passie: de passie voor haar. Schwarzkopf gelooft en investeert in langdurige tweezijdige relaties. Schwarzkopf Professional en Schwarzkopf Retail zijn beide onderdeel van de zeer succesvolle Henkel-groep. Schwarzkopf heeft momenteel 7600 patenten. Elk patent staat voor een nieuwe mijlpaal op het gebied van haarverzorging.

Schwarzkopf Professional bestaat voor kappers. Kappers zijn de spil waar de activiteiten van Schwarzkopf om draait. Schwarzkopf biedt innovatieve producten, directe ondersteuning, training door experts, toegankelijke inspiratie, oprechte lof en nog veel meer. Schwarzkopf is pas geslaagd als de kappers succesvol zijn. Om die reden is ASK education dan ook een belangrijk onderdeel van het geloof in de kracht en kennis naar de toekomst. Met behulp van de nieuwste hulpmiddelen worden de kappers uitgerust met alle technische en zakelijke vaardigheden die nodig zijn voor professioneel succes.Schwarzkopf is trots op het delen van kennis met kappers. Daarom bieden ze ook onbeperkte online toegang tot de meest recente informatie over alle technische en zakelijke kanten die bij het runnen van een salon horen.