• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nivea (83)

Merken
Toon 1 - 24 van 83

Nivea

Nivea word gezien als de uitvinder van de moderne huidverzorging, door het uitbrengen van de Nivea-crème. Nivea staat voor nabijheid, vertrouwen en een doeltreffende huidverzorging voor alle huidtypen. In 2013 werd het uitgeroepen tot het merk dat het meeste vertrouwen heeft bij consumenten in 12 Europese landen. Miljoenen mensen met verschillende huidtypen gebruiken de producten van Nivea.

De onderzoekers van Nivea houden zich bezig met de individuele kenmerken van de huid en de bijbehorende verzorging; afhankelijk van cultuur, geslacht leeftijd. Nivea werkt samen met 50 instituten wereldwijd, zodat mannen en vrouwen overal ter wereld kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de producten van Nivea.

Het merk Nivea is een onderdeel van Beiersdorf AG. Beiersdorf AG is een multinationale onderneming, gevestigd in Hamburg. Beiersdorf AG produceert producten voor persoonlijke verzorging. De multinational werd onder andere opgericht door Oscar Troplowitz, een apotheker. Hij ontwikkelde de befaamde Nivea-crème. In 1911 kwam deze witte huidcrème op de markt. Dit was de eerste stabiele zalf op basis van water en olie. Iedereen kent het wel, het bekende blauwe ronde doosje met de witte crème. De naam Nivea is afgeleid van de Latijnse 'nix, nivis' en betekent 'sneeuw'. Daarom betekent Nivea letterlijk 'de sneeuwwitte'. Ook ontwikkelde Troplowitz een lipbalsem, die vanaf 1909 werd verkocht. Bij ons is deze lipbalsem bekend onder de naam Labello.

Nivea heeft meer dan 130 jaar onderzoekservaring. Kennis is de grootste drijfveer voor het succes. Nivea heeft het doel om hoogwaardigde, betrouwbare producten te blijven leveren en tegelijkertijd de invloed op het milieu te verminderen.