• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Loving Blends (13)

Merken
Toon 1 - 13 van 13

Loving Blends

Loving Blends is onderdeel van Garnier, opgericht in 2015. Het zijn liefdevolle en milde blends verrijkt met natuurlijke ingrediënten voor natuurlijk mooi haar. Het ruime assortiment bevat ultra-zachte shampoos met natuurlijke ingrediënten voor ieder haartype. Loving Blends onderscheidt zich met productlijnen als Honing Goud, Mythische Olijf en Sublieme Oliën.

In 2016 introduceerde Loving Blends na de haarverzorgingslijn ook Loving Blends Body. De producten zijn, net als de haarverzorgingslijn, samengesteld om optimaal te voorzien in de behoefte van ieder huidtype en om tegelijkertijd de huid te hydrateren.

Garnier werd opgericht door Alfred Amour Garnier in zijn haarsolan in Blois, Frankrijk. Hij ontwikkelde in 1904 zijn eerste haarlotion. Deze ontwikkkelde hij op plantaardige basis. Lotion Garnier werd al snel een succes. Tussen 1925 en 1944 werden er nog 5 nieuwe producten ontwikkeld, een compleet assortiment van haar-en huidverzorgingsproducten. De slogan luidde: 'Voor prachtig haar en een zijdezachte huid'. In 1935 werd daar Ambre Solaire aan toegevoegd, de eerste zonwerende bruiningsolie. Dit werd meteen een symbool voor strandvakanties. In 1960 voegde Garnier daar het eerste haarkleuring-product aan toe. Vrouwen ontdekten dat het kleuren van hun haar veilig en gemakkelijk kon, ervoor zorgend dat het haar ook een accessiore werd.

Sinds 1995 is Garnier een wereldwijd merk en een van de grootste spelers op de internationale markt van de cosmetica. De producten van Garnier worden in meer dan 120 landen verkocht en voldoen overal aan de verwachtingen van mannen en vrouwen, waar ook ter wereld.

Vanaf de beginjaren heeft Garnier haar expertise steeds verder uitgebreid. Inmiddels bestaat Garnier uit verschillende producten binnen haar verzorging, haarkleuring, haar styling, gezichtsverzorging, zonnebrand en deodorant. Garnier staat bekend om het gebruik van natuurlijk ingrediënten, zoals vruchten, zaden, kiemen en bloemen. Door geavanceerde kennis wordt de kracht en effectiviteit van de actieve ingrediënten van Garnier geheel onttrokken uit natuurlijke bronnen.