• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kneipp (95)

Merken
Toon 1 - 24 van 95

Kneipp

Het Kneipp assortiment in Nederland, België en Luxemburg bestaat voornamelijk uit bodycare, bad- en doucheproducten. Daarnaast biedt Kneipp ook lekkere kruidenthee's en cadeaupakketten. Kneipp staat voor werkzame producten en natuurlijk genieten. Het is de basis voor alle producten, het beste uit de natuur en wetenschap gecombineerd. Het behoud van gezondheid staat centraal bij de ontwikkeling van de producten.

Kneipp Benelux is opgericht in 1951. Het merk Kneipp bestaat echter al 125 jaar. In 1864 kreeg Sebastian Kneipp de ziekte tuberculose, in die tijd een ongeneeslijke ziekte. Doordat hij door dagelijks baden in ijskoud water na enkele jaren genezen werd, ging hij verder met het ontwikkelen van vergelijkbare experimenten. Hij combineerde de genezende krach van water met andere elementen. Deze gezondheidstheorie is gebaseerd op de volgende vijf pijlers: water, kruiden, beweging, voeding en balans.

Een goede vriend van Kneipp, apotheker Leonard Oberhäußer speelt ook een belangrijke rol in de onstaansgeschiedenis. Hij ontwikkelde producten gebaseerd op de gezondheidstheorie onder de naam van Kneipp. De oprichting van Kneipp was daarmee officieel. Vandaag de dag is de Kneipp filosofie nog steeds actueel en de specialisten van de productontwikkeling beamen dat de 125 jaar lange ervaring in natuurgeneeskunde nog steeds relevant is.

Kneipp producten worden gemaakt met natuurlijk verzorgende werkstoffen, zonder conserveringsmiddelen, zonder paraffine, siliconen en minerale oliën. De huidverdraagzaamheid wordt bevestigd door dermatologen. Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren. Vanzelfsprekend worden er geen dierproeven uitgevoerd door Kneipp. Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel. Kneipp maakt gebruik van geavanceerde analysemethoden en innovatieve productietechnieken om de kwaliteit te waarborgen. Of het nu gaat om een bad- of huidverzorgingsproduct, de kwaliteit moet uitmuntend zijn.