• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gliss Kur (19)

Merken
Toon 1 - 19 van 19

Gliss Kur

Gliss Kur is een haarverzorgings- en stylingslijn die soepel en gezond haar garandeert. Voor ieder haartype is er een productlijn, ook als je haar broos, breekbaar of beschadigd is. Gliss Kur producten bevatten dan ook actieve complexen die afgestemd zijn op de unieke behoeftes van verschillende haartypen. Alles wat je nodig hebt voor gezond en mooi haar.

In 1952 wordt het merk Gliss opgericht met de lancering van het eerste product: Gliss Spray Tonic, voor droog en hulpbehoevend haar. In 1971 wordt daar een lijn voor droog en beschadigd haar aan toegevoegd. In 1978 verandert het merk Gliss in Gliss Kur. Op dat moment heeft Gliss Kur 3 productlijnen. Voor droog en beschadigd haar, voor normaal haar en voor dun en vettig haar. Tegenwoordig heeft Gliss Kur vele verschillende productlijnen; bijvoorbeeld Total Repair, Oil Nutritive, Color Protect & Shine en Liquid Silk.

De producten van Gliss Kur bevatten een unieke technologie: vloeibare Keratine. Dat is een haar-identiek element. Dat wil zeggen dat deze zich niet aan de oppervlakte hecht zoals traditionele ingrediënten dat doen, maar dringt tot diep in de kern van het haar door. Vloeibare Keratine herstelt het haar doelgericht en vult beschadigingen op. Het bouwt zowel van binnen als van buiten de haarstructuur op. Deze specifieke haarverzorging geeft het haar natuurlijke soepelheid terug zonder het te belasten. Daarnaast voorziet het het haar van een schitterende, gezonde glans.