• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dove (16)

Merken
Toon 1 - 16 van 16

Dove

Dove is een van de meest succesvolle en bekende verzorgingslijnen in Nederland. Met bad- en doucheproducten, huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten en anti-transpiratie deodorants. Ook hebben ze een productlijn voor mannen, genaamd men + care.

Dove is echter veel meer dan dit en onderscheidt zich door een duidelijke visie. Dove zet zich bewust in om onzekerheid onder meisjes en vrouwen aan te pakken. Ze staan voor zelfvertrouwen en proberen vrouwen een positiever beeld te geven over hun eigen uiterlijk zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. In 2014 richtten ze het self-esteem project op.

Dove heeft een lange geschiedenis. In 1957 begon Dove met de productie van zeep en hydraterende crème. Deze was speciaal gemaakt voor de droge en gevoelige huid. Hiermee onderscheidde Dove zich van andere merken. Door de jaren heen zijn ze verder gegaan met het ontwikkelen van kwalitatieve producten op het gebied van persoonlijke verzorging, altijd in samenwerking met de medische wetenschap. In de jaren '80 bracht Dove de hydraterende wasgel op de markt. Daarna volgden deodorants, bodylotion, gezichtsreiniger, shampoos en conditioners. In 1993 kwam Dove pas op de Nederlandse markt.

Dove is het grootste merk ter wereld in producten voor persoonlijke verzorging en geniet nog steeds een dubbelcijferige groei. Leuk feitje: in de Verenigde Staten worden jaarlijks meer dan 1 miljard douches genomen met Dove-producten. Dove behoort tot het Unilever concern.