• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Diadermine (16)

Merken
Toon 1 - 16 van 16

Diadermine

Diadermine staat voor een wetenschappelijke benadering en innovatieve producten van hoge kwaliteit. Dit heeft geleid tot een leidende internationale positie in de markt van gezichtsverzorging. De onafhankelijke 'European Foundation for Allergy Research' heeft de wetenschappelijke competenties van Diadermine erkend. In 2009 werden 25 Diadermine producten gecertificeerd met het ECARF kwaliteitskeurmerk voor allergie-vriendelijke producten en diensten.

De roots van het merk Diadermine liggen in Frankrijk aan het begin van de 20e eeuw. In 1904 kochten twee broers; Giambattista en Cornelia Bonetti het patent voor Diadermine. Een emulsie van water-in-olie gebruikt door apothekers om zalven te produceren. De broers creeërden, met deze formule als basis, een wetenschappelijke schoonheidsbehandeling. In eerste instantie alleen verkocht in apotheken, maar uiteindelijk ook in parfumerieën en drogisterijen. Diadermine kreeg al snel de naam 'crème médicale' (medische crème). Deze was geschikt voor het hele gezin en werd populair als handcrème.

Wetenschappelijk onderzoek is het basisprincipe van het merk en sinds 1904 werd de productlijn verder uitgebreid. Met de ontwikkeling van de eerste anti-rimpel crème in de jaren '50 werd Diadermine een van de leidende huidverzorgingsmerken in Frankrijk. De crème was een groot succes dankzij de goede prijs-kwaliteit verhouding. Na de Tweede Wereldoorlog scheidde de wegen van de 2 broers. Een van de broers leidde Diadermine naar meer succes. In 1980 werd het Franse merk verkocht aan Henkel en sinds die tijd wordt Diadermine ook verkocht in veel Europese landen.

Diadermine heeft een nieuwe uitstraling gekregen in 2010. Het kwam met een nieuwe productlijn, een nieuw design en verbeterde formules. De filosofie van Diadermine is nog steeds trouw aan haar roots; de hoogste kwaliteit in gezichtsverzorging gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. In 2010 heeft Diadermine een nieuwe uitstraling gekregen. Diadermine is toegewijd om anti-veroudering verzorging te bieden die wetenschappelijk onderbouwd is, tegen een prijs die iedereen zich kan veroorloven. Het Diadermine laboratorium ontwikkelt effectieve huidverzorgingsproducten die de huid beschermen en voeden, ongeacht leeftijd. Door zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten zijn de dermatologische experts in staat oplossingen te bieden voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid.