• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bio-Oil (3)

Merken
Toon 1 - 3 van 3

Bio-Oil

Bio-Oil is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct. Bio-Oil producten zijn gericht op het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, pigmentvlekken en huidstriemen. Ook is het product uitermate geschikt voor de verouderende en uitgedroogde huid.

Sinds de globale lancering van Bio-Oil in 2002 is het uitgegroeid tot het bestverkopende product in 24 landen voor de behandeling van littekens en huidstriemen. De producten van Bio-Oil zijn op samengesteld door een combinatie van plantenextracten en vitamines in een substantie op basis van olie. Een van de unieke ingrediënten PurCellin Oil™, voorkomt dat de producten licht en niet vettig worden. Hierdoor kunnen de heilzame stoffen van het product die aanwezig zijn in de vitamines en plantenextracten gemakkelijk worden opgenomen in de huid.

Het toxologisch profiel, chemische structuur, graad van inclusie en totale niveau van dagelijkse blootstelling van elk ingrediënt werd beoordeeld en veilig gevonden door de Reguleringen van het Europees Parlement en de raad van Cosmetische Producten. Het gebruik is ook veilig voor zwangere vrouwen.

De Bio-Oil wordt vervaardigd conform de cGMP (current Good Manufacturing Practice) richtlijnen. Deze richtlijnen zijn vastgesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie. Voor de productie plaatsvindt, worden alle ingrediënten getest op vervalsing en microbiologische contaminatie. Van elk vervaardigd ingrediënt wordt er een staal in het laboratorium getest en vervolgens bewaard en gemonitord gedurende een periode van vijf jaar.

De volledige Bio-Oil verpakking is recyclebaar en al het gebruikte papier is in overeenstemming met de principes van duurzame bosbouw. De productie van Bio-Oil genereert geen gevaarlijke stoffen, afvalwater of schadelijk afval.