• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Andrélon (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Andrélon

Andrélon is het best verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Al ruim 75 jaar ontwikkelt Andrélon innovatieve producten op het gebied van haarverzorging. Het assortiment van Andrélon bestaat uit shampoo's, conditioners, maskers, gel etc. Alles voor een complete verzorging van je haar, ongeacht je haartype.

Eind jaren 30 werd Andrélon opgericht door André de Jong. In eerste instantie omvatte dat een eigen kapperszaak en badhuis. Een aantal jaren later begon hij echter te experimenteren met het ontwikkelen van een eigen shampoo. Dit deed hij in een kleine fabriek bij Bodegraven. Door langs de deuren te gaan werd het merk steeds groter en bekender en is het uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is. De originele producten werden in het begin nog in bruine flacons gepresenteerd, maar in de jaren 50 bracht Andrélon de zo kenmerkende schubbenfles op de markt. Deze springt nog steeds in het oog.

Oorspronkelijk bracht Andrélon 4 verschillende shampoos uit. De Ei-shampoo voor droog haar, de Milky-shampoo voor vet haar, de Dennen-shampoo tegen roos en de Toverslag-Formule voor vermoeid haar. Later volgden de Glans shampoo en de Iedere dag shampoo. Tegenwoordig heeft Andrélon vele productlijnen. Voorbeelden hiervan zijn Perfecte Krul, Colour & Shine, Kokos Boost en Keratine Repair. Natuurlijk is er ook een lijn voor mannen, met bijvoorbeeld anti-roos shampoo's maar ook styling gels. De producten van Andrélon zijn geschikt voor iedereen en voor ieder haartype is er wat wils. Door het leveren van goede kwaliteit, ruime keuze en vele verschillende productlijnen is Andrélon uitgegroeid tot het populaire haarverzorgingsmerk dat het nu is.