• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Always (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Always

Haal het beste uit jezelf

Always is een van de bekendste merken als het op maandverband aankomt. Producten van Always zijn onder andere maandverbanden, inlegkruisjes en bescherming tegen urineverlies. Always is een merk dat jonge meisjes en vrouwen wil helpen hun zelfvertrouwen te behouden, zodat ze dagelijks hun ambities kunnen waarmaken en hun passies kunnen uitoefenen.

In hun eigen woorden:

Omdat iedere dag telt, heb je bescherming nodig waar je op kunt vertrouwen.                                     Dankzij Always kan je àlle dagen van de maand de dingen doen die jij wilt.

Always is de marktleider in Europa en onderdeel van de firma Procter & Gamble. Procter & Gamble werd opgericht in 1837 door een simpele handdruk tussen 2 mannen, William Procter en James Gamble. Als zakenpartners zetten ze hun zeep- en kandelaar bedrijf op de markt.Dit bedrijf groeide vervolgens gestaag. Het was gedurende deze jaren dat Procter & Gamble werd gevormd.

De visie van Procter & Gamble is simpel, maar krachtig. Het beter maken van je dag – op een kleine maar betekenisvolle manier. Het doel van Procter & Gamble is om jouw dagelijkse bezigheden en klusjes net iets gemakkelijker te maken. Procter & Gamble heeft veel verschillende merken onder haar naam. Enkele andere voorbeelden zijn Ariel, Ambi Pur en Olaz.

In de jaren 90 was het Always dat als eerste de zogeheten 'vleugels' aan het maandverband introduceerde. Dit waren twee plakstrookjes die zich halverwege het maandverband aan beide kanten bevonden. Door deze vleugels om te vouwen rond de rand van het ondergoed, bleef het maandverband nog beter op zijn plaats. Always was met deze innovatieve uitvinding haar tijd vooruit. Daarom volgden ook vele andere (huis)merken Always hierin.